• Devote to provide Cleaner
  • Strong technical force advanced production equipment
  • We follow the concept of green energy
  • bd4b460d
  • 4df6fa30
  • 407a306e
  • 0f24f9c2
wartos
  • "Timer tumerapna dasi sambungan kabel polyamide ...

    panulis kami drafting of a "baku timer tumerapna dasi sambungan kabel Industri polyamide" ku Kamentrian Nagara persetujuan na ieu publikasi. July 22, anu sastrawan parusahaan drafting of a "timer tumerapna dasi sambungan kabel baku industri polyamide", jumlah baku pikeun QB / T4494-2013 ku th ...
  • Urang sakola-perusahaan kerjasama jeung Carr ...

    9 Juli 2013 isuk, Bahan sarta Téknik Mesin, Beijing Téhnologi jeung Universitas Usaha sareng Master Jay na Signing kerjasama perusahaan ekspor Upacara ieu diayakeun di Company.
kira-kira

Yueqing Jieshuo Electric Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pabrik alat-alat wiring profésional. parusahaan nyokot kalungguhan dina ngaliwatan sertifikasi Sistim kualitas ISO9001 internasional, sarta sababaraha produk minuhan sertifikasi AS UL, anu standarisasi Éropa Komunitas CE, sertifikasi ROHS. Lokasina di basisir Laut Cina Wetan, Yandang Gunung urang "Cina urang Electric Ibu" - Wenzhou Liu Kota, meungkeut 104 National Jalan, Yongtaiwen Expressway na Wenzhou Airport, laut, darat jeung hawa anu terpadu, lalulintas kasebut pohara merenah.

WhatsApp Online Chat!