• Devote to provide Cleaner
 • Strong technical force advanced production equipment
 • We follow the concept of green energy
 • bd4b460d
 • 4df6fa30
 • 407a306e
 • 0f24f9c2
Lajme
 • "Vetë-mbyllje lidhjet kabllore poliamide ...

  Shkrimtari ynë hartimi i një "standardi të vetë-mbyllje lidhjet kabllore industrisë poliamide" nga Ministria e Shtetit për miratim dhe publikim. July 22, shkrimtari kompania hartimi i një "standardi të vetë-mbyllje lidhjet kabllore industrisë poliamide", numri standarde për QB / T4494-2013 nga th ...
 • Ynë Bashkëpunimi shkollë-ndërmarrje të Carr ...

  9 korrik 2013 në mëngjes, Materiale dhe Inxhinieri Mekanike, Pekin Teknologjia dhe Universitetin e Biznesit me një Jay Master dhe ndërmarrje e eksportit bashkëpunim nënshkrimit Ceremonia u mbajt në të kompanisë.
për

Yueqing Jieshuo Electric Co, Ltd është një nga profesionale prodhuesit e pajisjeve instalime elektrike. Kompania merr të çojë në miratimin ISO9001 ndërkombëtare të sistemit të çertifikimit të cilësisë, dhe disa produkte të përmbushur vërtetimin SHBA UL, standardizimin Evropian CE Community, certifikimit RoHS. E vendosur në bregdetin e Detit të Kinës Lindore, "Kryeqyteti i Kinës Electric" Yandang Mountain-së - Wenzhou Liu City, ngjitur me 104 National Road, Yongtaiwen autostradë dhe Aeroporti Wenzhou, detit, tokës dhe ajrit janë të integruara, trafiku është shumë i përshtatshëm.

WhatsApp Online Chat!