• Devote to provide Cleaner
  • Strong technical force advanced production equipment
  • We follow the concept of green energy
  • bd4b460d
  • 4df6fa30
  • 407a306e
  • 0f24f9c2
News
  • "Self-Ngunci ikatan kabel asring diistilahaké mawa poliamida ...

    writer kita drafting saka "standar poto-Ngunci ikatan kabel industri asring diistilahaké mawa poliamida" dening Mentri Negara persetujuan lan publikasi. Juli 22, writer perusahaan panyusunan saka "poto-Ngunci ikatan kabel standar industri asring diistilahaké mawa poliamida", nomer standar kanggo QB / T4494-2013 dening th ...
  • Kita sekolah-perusahaan koperasi Carr ...

    Juli 9, 2013 esuk, Bahan lan Teknik Mesin, Beijing Teknologi lan Universitas Business karo Master Jay lan tondo asto kerjasama perusahaan kaca upacara iki dianakaké ing Company.
About

Yueqing Jieshuo Co., Ltd. iku salah siji saka manufaktur peralatan wiring profesional. Perusahaan njupuk timbal ing maringaken sertifikat sistem kualitas ISO9001 internasional, lan sawetara produk ketemu sertifikat US UL, ing standarisasi European Komunitas CE, sertifikat RoHS. Dumunung ing pesisir Segara Cina Wétan, Yandang Gunung "China kang Electric Capital" - Wenzhou Liu City, jejer kanggo 104 National Road, Yongtaiwen Expressway lan Wenzhou Airport, segara, tanah lan udhara sing Integrasi, lalu lintas banget trep.

Tampilan Online Chat!